Omniform logo Omniform

Hill Close

The design and construction of a large country retreat in Hampshire overlooking the New Forest.

The scheme is formed of three barns arranged to create a cloistered courtyard, open on one edge to views out across a large open water feature into the New Forest. 

From the client’s scheme idea, Omniform were appointed to develop the design and manage the project through to practical completion. Working closely with the local authority we developed a palette of vernacular materials and forms; pitched roofs and chimneys, which were married with most up to date detailing, windows and raised a walkway to create a home that is at once both contemporary and entirely fitting within this ancient landscape.

New Forest 10B New Forest 2 New Forest 3 New Forest 4 New Forest 5 New Forest 7 New Forest 8 New Forest 9